Home

Holland törpenyul

Milyen törpenyúl fajták léteznek, és hogyan kell tartani

Kedvencünk a nyul - A törpenyul fajtái - A törpenyúl fajtá

Törpenyúl tartása. A társaság iránti szükséglet mellett minden törpenyúl nagy mozgásigénnyel rendelkezik. Apró méretük ellenére a pihe-puha szőrű tapsifüleseknek elegendő helyre van szükségük a tomboláshoz, mászáshoz, ásáshoz, elrejtőzéshez és szaladgáláshoz Kedves érdeklődő! Üdvözöllek a Fürge Talpak Hobby Törpenyúl Tenyészet honlapján. Tenyészetünk Százhalombattán, Budepesttől 25km-re található.. A tenyésznyuszijaimat igyekeztem a legjobb magyar tenyésztőktől beszerezni, illetve a legjobb küllemű kicsiket megtartani és velük folytatni a tenyésztést Törpenyuszik eladók több választékban; holland, mini toy, lógófülű kosorrú ,- Budapest mellett Budaörsön, tapasztalt, megbízható tenyésztőtől! Az állomány eg Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult Nyuszpuszta. eladó törpenyulak. Törpenyuszi Árak. Kapcsolat. Vélemények. törpenyulak tartása, hirek. Vásárlási feltételek. A nyuszijaink lecsepegtetve, szobatisztaságra előnevelve, kézhez -és gyerekekhez szoktatva, kutyával és cicával szocializálva kerülnek végleges otthonukba. Minden nyuszihoz küldünk emailben. ..létre, és ezt a gént hordozzák azóta is a holland törpenyulak.A holland nyuszi őse még nem teljesen úgy nézett ki mint a mai, színe eleinte fehér volt, és piros..

Holland - angol-vonal; A mini kasmír lógófülű Nagy-Britanniában egy elismert fajta. Jane Bramley tenyésztette ki az 1980-as években (törpe kasmír lógófülűből és mini kosorrúból), majd 1992-ben mutatták be először Angliában egy nyúlkiállításon. NHD-vonal ; Németalföldi NHD tenyészetekben jelentek meg mutációként Ha kiválasztottad a nyuszit/almot akkor írj ide a foglaláshoz:. wonderbunnytenyeszet@gmail.com (Csak 18 éven felüli személy vásárolhat és pontos név, cím, e-mail és telefonszám megadása után vesszük komolyan foglalási szándékát, mivel ezek szükségesek későbbiekben a számlázáshoz is. A kisnyuszik leghamarabb 8 hetesen kerülhetnek az új gazdihoz származási lappal, 500 g eledellel, külső-belső élősködők ellen kezelve, tartási útmutatóval. A kicsik szocializáltak, kézhez szokottak. Elvitel előtt kérlek alaposan olvasd át a honlapot! A nyuszikat oltatni kell elvitelt követően és azt követő minden évben. Kék nyest színes (holland) törpe. Nőstények. UgriFüles Anne (Málna) Kék színes (holland) törpe. Nyuszifül Chili. Kék vidra színes (holland) törpe. N ' Zo Oreo. Havanna fehérszálkás színes (holland) törpe. Powered by Create your own unique website with customizable templates TEL: +36-20-9368-210. Tudod, nem szeretnék húsvéti nyúl lenni, nem elég a lelkem pár napig szeretni ! Ha szeretni akarsz, légy örök barátom, mert a szereteted én majd meghálálom. Igaz barát leszek, s nem hagylak magadra, és csak nagyon ritkán megyek az agyadra. Inkább vidítalak, a kedvedben járok, titkaid megőrzöm, ahogy a.

Kedves Olvasók, kedves Tagok! A Törpenyúl Klub a február 20-i Együtt Egy Közös Ügyért!Együtt Az Állatkínzás Ellen! eseménnyel kapcsolatban a következő állásfoglalást teszi: Klubunk - a nyulat speciálisan házi kedvencként, családtagként tartó állatszerető emberek csoportja -, elítél minden brutalitást, kínzást amit az állatok, különösen a nyulak ellen, és. MINI nyuszi, lógó fülű, kosorrú, törpenyúl, eladó, gazdit keres, elvihető, Mini Lop, NHD, Holland törpe nyúl, Holland Lop, ára. SZŐRTÍPUSOK LEÍRÁSA Karomvágás: Nyuszink karma folyamatosan nő. Ha nem tudja, hol lekoptatni, akkor túl hosszúra nőhet és fájdalmassá, kényelmetlenné válhat a számára. Ez a probléma legfőképp a benti..

Mindig mindenben a változatosságot kedveltem, így jöttek a színes törpék is. Több éves, hosszú folyamat volt, mire letisztult, hogy az én szerelmeim csakis a mini kosorrú nyuszik. Ma már csak azokat tartom, tenyésztem. A tenyésztés egy örök fejlődéssel járó folyamat. Ahogy mondani szokás: A jó pap is holtig tanul Hollandia Bunny Bunch De Nederlandse Hangoor Dwerg Nederlandse Hangoor Dwergen Club Rabbithome Konijnenfokkerij Wolf Minilops Németország Kaninchenhof-senzig Wonnys-Wonneproppen Zwergwidder Anglia Európa Amerikai oldalak. Holland Nyuszika tizparancsolata Újra nyusziszezon Törpenyul Törpenyúl: a vidám szőrgombóc Házinyúl.

Törpenyúl fajták Törpenyúl olda

És ismét egy nagy állomáshoz érkeztünk Kék sziámi szín iránti szerelmünknek hódolva, színes törpe csapatunk 2018. juniusában megérkezett Aachenből, tőlünk 1300 km ről, a Belga német határról, egy általunk tisztelt nagyra tartott Tenyésztő tenyészetéből

Eladó törpenyúl - Magyarország apróhirdetések - Jófogá

  1. Holland törpenyúl vagy MINI kosorrú
  2. Nyuszpuszta Törpenyúl Tenyészet - Nyuszpuszt
  3. Eladó nyuszik - fürge talpak törpenyúl tenyésze
  4. Törpenyúl fajtaleírás Amit tudni érdemes Zooplus

FürgeTalpak Törpenyúl Tenyésze

Miniatűr kosorrú/Mini kosorrú (Holland Lógófülű /NHD

Karomvágás, szőrápolás - Mószi Törpenyúl Hobbitenyésze

  1. Mini nyuszi, törpenyúl, lógófülű nyúl, eladó Rácalmá
  2. Törpenyúl lap - Megbízható válaszok profiktó
  3. Házinyúl, Törpenyúl Kisemlős, rágcsáló eladó kisállat
  4. Nyúl Törpenyúl - Posts Faceboo